Circuit training 55+ & 65+

Effectieve Full-Body Workout met Variatie en Intensiteit

Deze les wordt gegeven op maandag om 10.30, dinsdag om 09.00 en vrijdag om 09.00 uur

Circuit training is een veelzijdige en effectieve trainingsmethode waarbij verschillende oefeningen worden gecombineerd in een reeks van stations. Het is een uitdagende workout die je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit verbetert, terwijl je jezelf blijft uitdagen met variatie en intensiteit.

Tijdens een typische circuit training beweeg je in een gestaag tempo van het ene station naar het andere, waarbij je bij elk station een andere oefening uitvoert. Deze oefeningen kunnen bestaan uit krachttrainingsoefeningen met gewichten, cardiovasculaire oefeningen, evenals oefeningen voor flexibiliteit en balans.

De afwisseling van verschillende oefeningen zorgt ervoor dat je verschillende spiergroepen traint en je hele lichaam in beweging brengt. Dit maakt circuit training tot een full-body workout die je helpt om sterker, fitter en flexibeler te worden.

Een van de voordelen van circuit training is dat het zeer aanpasbaar is aan jouw fitnessniveau. De intensiteit en weerstand kunnen worden aangepast aan jouw capaciteiten en doelen, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Een ander voordeel van circuit training is dat het een tijdbesparende workout is. Doordat je meerdere oefeningen combineert in één trainingssessie, kun je in een kortere tijd een volledige en effectieve workout voltooien.

In een groepsles werk je samen met anderen, wat kan zorgen voor een motiverende en ondersteunende omgeving.

Een circuit trainingssessie kan ook variatie bevatten door gebruik te maken van verschillende fitnessapparatuur, zoals dumbbells, kettlebells, medicijnballen, weerstandsbanden en meer. Dit houdt de training interessant en uitdagend.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en effectieve workout die je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit verbetert, dan is circuit training de perfecte keuze. Het biedt een gevarieerde en uitdagende training die je hele lichaam in beweging brengt en je helpt om je fitnessdoelen te bereiken. Met circuit training kun je jezelf blijven uitdagen en je vooruitgang blijven meten, wat leidt tot een sterker, fitter en gezonder lichaam.

full body workouts that leave you energized

go beyond your limits

9 praktische tips zodat jij je weer fit gaat voelen

Download onze gratis tips

HIJ IS eR WEER

Zomerkaart

vanaf 50 euro

Geldig tot en met zondag 1 september