Contact

Neem gerust contact met ONS op via onderstaand formulier als je nog vragen hebt!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:15 -22:30 (fitness open tot 22:00)

Zaterdag 08:15 – 14:00

Zondag 09:00 – 13:00

Veelgestelde vragen

Je abonnement kun je schriftelijk bij ONS aan de balie (Kosmonaut 8E) opzeggen. Graag horen we wat de reden van opzegging is, zodat we Onze service kunnen verbeteren. Opzegtermijn is 1 maand, waarbij de maand van opzegging niet mee telt. Bij onze 12 en 24 maanden contracten krijg je korting op jouw abonnement. Mocht je eerder opzeggen dat je contract afgelopen is, betaal je de te veel genoten korting terug. Je valt dan terug naar het 12 maanden of basis tarief. De jeugd heeft geen contract termijn.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Waarbij de maand van opzegging niet meetelt

Inschrijfgeld van €25,- en de restant van het de lopende maandag

Wij werken met gezinskorting. Het 3e gezinslid betaald geen inschrijfgeld en krijgt 3,5 korting per maand. Het 4e gezinslid betaald ook geen inschrijfgeld en krijgt 4,5 korting. Soms is het handiger om voor een gezinsabonnement te kiezen als de kinderen onbeperkt sporten. Dit bedraagt 27euro per persoon.(geldig vanaf 4 gezinsleden) De leden dienen op hetzelfde adres te wonen.

Je reserveert je voor elke les. Voor de fitness is vrije inloop. Wel maak je gebruik van de QR-code die in de app ONS LTC vindt om jezelf te registeren.  (Behalve voor de jeugdlessen. Die worden handmatig bijgehouden door docent).

Voor de jeugd hanteren we drie gratis proeflessen via deze link kun je je kind opgeven voor de proefles.

Het is niet mogelijk om een gratis proefles te doen. Je kunt gebruik maken van een losse les is 11 euro. Maar we raden je aan om gebruik te maken van de 4x kennismaken kaart. Deze kaart is een maand geldig, zo heb je voldoende tijd om verschillende lessen te ervaren en de sfeer bij ONS te proeven. Mocht je na deze maand lid worden dan krijg je 20euro korting op je eerste abonnementskosten.

Volg je ons al op social media?

HIJ IS eR WEER

Zomerkaart

vanaf 50 euro

Geldig tot en met zondag 1 september