Boks & kickfit

Krachtige Cardio-Workout met Elementen van Boksen en Kickboksen

Deze les wordt gegeven op maandag om 19.00 en woensdag 18.30 uur

Boks Kickfit is een dynamische en krachtige cardio-workout die elementen combineert van boksen en kickboksen. Het is een intense training die je helpt om je uithoudingsvermogen te vergroten, je kracht te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te versterken.

De les begint vaak met een opwarmingsfase om je lichaam voor te bereiden op de inspanning. Daarna volgt een reeks van boksoefeningen, waarbij je verschillende stoot- en verdedigingstechnieken uitvoert op een bokszak of met een partner.

Het boksen wordt gecombineerd met kickboksen, waarbij je traptechnieken toepast om je onderlichaam te trainen en je volledige lichaam in beweging te brengen. Dit zorgt voor een full-body workout die je spieren versterkt en je hartslag verhoogt.

Boks Kickfit is een uitstekende manier om stress te verminderen en spanningen los te laten. Terwijl je jezelf fysiek uitdaagt, kun je je geest vrijmaken van negatieve gedachten en je concentreren op de technieken, wat kan leiden tot een verbeterde gemoedstoestand en een gevoel van voldoening.

Een ander voordeel van Boks Kickfit is dat het je zelfverdedigingsvaardigheden kan verbeteren. Door te leren hoe je jezelf kunt verdedigen met verschillende boks- en kickbokstechnieken, kun je jezelf veiliger en zelfbewuster voelen in potentieel gevaarlijke situaties.

Boks Kickfit is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, of je nu een beginner bent die nog nooit eerder heeft gebokst of gekickbokst, of een gevorderde atleet op zoek naar een nieuwe uitdaging. De lessen kunnen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan trainen en vooruitgang kan boeken.

De les wordt vaak in groepsverband gegeven, waardoor het een leuke en sociale activiteit is. Je traint samen met anderen, wat kan zorgen voor een gevoel van gemeenschap en ondersteuning.

Als je op zoek bent naar een intensieve en uitdagende workout die je kracht en uithoudingsvermogen vergroot, je zelfvertrouwen versterkt en je geest verfrist, dan is Boks Kickfit de perfecte keuze. Het biedt een energieke en opwindende training die je helpt om in vorm te komen en jezelf te versterken, terwijl je geniet van de krachtige bewegingen van boksen en kickboksen. Met Boks Kickfit kun je jezelf uitdagen en je grenzen verleggen, wat leidt tot een sterker en zelfverzekerder lichaam en geest.

full body workouts that leave you energized

go beyond your limits

9 praktische tips zodat jij je weer fit gaat voelen

Download onze gratis tips

HIJ IS eR WEER

Zomerkaart

vanaf 50 euro

Geldig tot en met zondag 1 september