Over ons

Bij ONS leefstijl & trainingscentrum geloven we in het creëren van een gezonde en actieve gemeenschap. Ons doel is om iedereen, ongeacht hun fitnessniveau, te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken en een gezonde leefstijl te omarmen.

7 dagen per week geopend

Veel meer energie

Kennis over een gezonde levensstijl

Waarom wij doen wat we doen

Onze passie voor fitness en vechtsport is wat ons drijft. Met ONS team van ervaren trainers en instructeurs staan we klaar om je te begeleiden op je fitnessreis. We bieden een breed scala aan trainingsmogelijkheden, in vorm van groepsles, fitness en vechtsport.

Bij ONS LTC gaat het niet alleen om het bereiken van fysieke doelen, maar ook om het creëren van een positieve en ondersteunede omgeving. We geloven dat bezig met je gezondheid leuk moet zijn en  streven erna om een levendige en energieke sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

Bij ONS bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of gewichtsverlies. We hebben alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. We begrijpen dat iedereen uniek is en verschillende behoeften en doelen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakt trainingsschema aan. 

Onze deskundige trainers zullen samen met jou werken  aan het opstellen van een programma dat past bij jouw specifieke behoefte en doelen. Gecombineerd met workshops, online fitness cursussen en health checks maakt het compleet. De workshop zijn onder andere op het gebied van slaap, voeding, overgang, spieropbouw en vet verlies.

Iedereen weet dat sport en beweging gezond is. Bij ONS vinden we het vooral belangrijk dat de fun factor aanwezig.  Naast het grote aanbod van sportfaciliteiten organiseren we ook andere dingen naast de sport. Onder andere de after summer party, Kerst spellen en zijn we in voor verschillende (sport)challenges. Ook voor de judo jeugd hebben we verschillende activiteiten zoals judokamp.

Het ontstaan van ONS Leefstijl & Trainingscentrum

ONS LTC is voorgekomen uit Judo Vereniging Hoogland dat ooit in 1989 is ontstaan in Hoogland. De locatie in Hoogland was al snel te klein waardoor er een verhuizing was naar Kattenbroek. Ondertussen werd het wedstrijd judo steeds groter waardoor er een grote locatie nodig was met mogelijkheden voor krachttraining. De judovereniging werd om gezet naar een sportschool met naam Sportinstituut Hoogland 1998 met een verhuizing naar het huidige pand op de Kosmonaut 8E.  In 2016 veranderde de naam naar Theo Meijer Sport Amersfoort. Uiteindelijk in 2023 naar ONS Leefstijl & TrainingsCentrum (ONS LTC). De eigenaren Maurice & Shareen zijn al vanaf die tijd al betrokken geweest bij de sportschool. Eerst als wedstrijd judoka’s en vervolgens als medewerkers. In deze tijd voelden zij de betrokkenheid op deze plek. De plek die hun groot heeft gebracht. Het was en is altijd hun thuis geweest.

De basis van ONS ontstaan is judo. Judo staat onder andere  voor respect, discipline en zelfvertrouwen. Dit proberen we zoveel mogelijk door te geven naar ook onze niet judoka’s. We zijn hier.

Bij ONS zijn we er trots op om een gemeenschap te vormen waarin iedereen wordt aangemoedigd en ondersteund om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen. we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze sportschol en samen te werken aan een gezonder en fitter leven!

Een achtergrond in de topsport

Maurice en Shareen hebben een achtergrond in de topsport. Broer en zus waren voorheen trainingspartners.  Al hoeft fit zijn geen topsport te zijn. Achtergrond als topsporters  liefde voor beweging. Alle medewerkers hebben veel liefde voor hun werk en dat is ook te zien aan hun enthousiasme.

Wanneer we zeggen dat we persoonlijk zijn, dan zijn we dat ook, we proberen zoveel mensen bij naam te kennen.

We hebben een grote aanbod aan vechtsporten, groepslessen en fitness. Allemaal terug te lezen in het lesrooster. Daarnaast bieden we health checks, online fitcursussen en workshops aan. De workshop zijn onder andere op het gebied van slaap, voeding, overgang, spieropbouw en vet verlies.

Het inschrijfgeld dat je betaald wordt ook gebruikt om de workshops zo goed betaalbaar mogelijk te maken voor onze leden en eventueel niet leden. Shareen heeft veel ervaring als vitaliteitscoach dat ze graag nog mengt binnen de sportschool. Haar bedrijf Shark Fit & Vitaal is dan ook gevestigd in het pand

full body workouts that leave you energized

go beyond your limits

9 praktische tips zodat jij je weer fit gaat voelen

Download onze gratis tips

HIJ IS eR WEER

Zomerkaart

vanaf 50 euro

Geldig tot en met zondag 1 september